Even onrustig slapen bij Piet Klerkx

Even onrustig slapen bij Piet Klerkx, Waalwijk, 2-3-17 09:00

Het is even onrustig slapen bij Piet Klerkx. De slaapafdeling wordt namelijk op dit moment verbouwd. Alle boxsprings van Velda, MyBox, Tempur en nog vele meer zijn verplaatst. Nog even geduld en de meest rustgevende en grootste slaapkamer van Nederland is af. 

Misschien is de sfeer op de slaapafdeling tijdens de verbouwing niet zo rustgevend maar als je nu komt kun je profiteren van verbouwingskorting. Wil je liever wachten tot de slaapafdeling klaar is? Wacht dan tot de volgende blog waarin ik je de nieuwe afdeling laat zien en ik zal je vertellen dat de nieuwe slaapafdeling alles behalve slaapverwekkend is!

Trouwens, het is ideaal wanneer je nu langs komt bij Piet Klerkx Waalwijk en niet alleen op de slaapafdeling want er is verbouwingsuitverkoop dit betekent dat bijna op elke afdeling korting is te vinden. Tot snel!

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×