Kerst bij Piet!

Kerst bij Piet Klerkx Waalwijk, 23-12-16 12:00

Nog maar heel eventjes en dan is het kerst. Even snel een rondje door Piet Klerkx Waalwijk lopen voordat ik met de familie aan tafel ga. 
Tijdens mijn rondje valt mij op dat de buitenkant van Piet echt aan zijn laatste verbouwingsfase toe is. De hekwerken verdwijnen waardoor je een stuk beter ziet wat het eindresultaat zal zijn.
Ondertussen heb ik mijn auto geparkeerd aan de zijkant van het gebouw en loop naar de nieuwe ingang. Voor de nieuwe ingang worden er nieuwe parkeerplaatsen gerealiseerd, ook dit is bijna af. Eenmaal bij de ingang aangekomen voel je de gezellige kerstsfeer op je afkomen. Een grootse kerstboom buiten en super luxe kerstversiering binnen. De schuifdeuren gaan open en ik stap naar binnen, heerlijk, de feestdagen zijn voor mij nu echt begonnen. 

Wil jij ook deze kerstsfeer proeven? Kom dan gezellig langs bij Piet, tweede kerstdag is Piet Klerkx gewoon open. O ja, indien je twijfelt bekijk dan de foto's hieronder nog maar eens. 

Tot ziens bij Piet Klerkx Waalwijk!

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×