Fotomuur van vakantiekiekjes

De vakantieperiode is in volle gang. Tijdens onze vakanties leggen we onze herinneringen vast door vele foto’s. Bij terugkomst hebben we zoveel foto’s dat we eerst maar even een selectie van de leuke foto’s maken.  En dan? Een fotoboek maken is leuk maar daar kijk je toch niet zo snel in. En er zijn al zoveel fotolijstjes in je huis. Wat dacht je van een fotomuur?

Ook een fotomuur kun je op verschillende manier aanpakken. Maak met verschillende foto’s een figuur, zoals een hart. Of hang ze ‘oldskool’ aan een touw met knijpers. Kun je echt niet kiezen uit de vele foto’s dan kun je ook een volledige muur volhangen met foto’s. Welke optie(s) kies jij?  

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×