Goed en mooi slapen

De slaapkamer is dé plek om helemaal tot rust te komen. Wat je nodig hebt voor een goede nachtrust? Er zijn veel verschillende factoren die meespelen bij het creëren van een goede nachtrust. Een daarvan is het hebben van een rustgevende slaapkamer, maar hoe creëer je zo’n kamer? 

Linnen en kant

Deze materialen worden al eeuwen gebruikt als bedtextiel. Decoreer je bed rijkelijk met kussens in verschillende tinten wit. Van spierwit tot canvas en een licht olijfaccent.

In betweens

Een inbetween gordijn is vaak gebreid, dit zorgt voor een open en luchtige structuur. Het geeft in het interieur net even een zachte touch zonder dat het direct heel zwaar oogt. 

Symmetrische indeling

Een symmetrische indeling brengt rust in je slaapkamer. Spiegel alles aan elkaar of zet één voorwerp in het midden, bijvoorbeeld het bed, en zet aan weerszijden een nachtkastje of krukje.

Verduisterend

Met verduisterende gordijnen voelt je slaapkamer extra comfortabel tijdens warme en koude dagen. Naast verduistering heeft het ook een isolerende functie.

Hoofdbord

Een hoofdbord geeft je bed een stevige uitstraling. Het is de kroon op je bed. Letterlijk, want dat is het enige deel van je bed dat in zijn geheel boven je hoofd komt. 

Heb je vragen over hoe je jouw slaapkamer het beste ruimtelijk in kan richting? Wil je een specifieke stijl die je ergens hebt gezien? Wij geven je uitgebreid en persoonlijk advies. In onze filialen zijn alle woonstijlen ruim vertegenwoordigd. Of je nu houd van eigentijds, design, landelijk of een romantische stijl kunnen we alle wensen, vragen en inspiratie vervullen.

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×