Goed in bed(den)

Goed in bed(den)

Een slaapkamer is vaak het minst veranderlijke plekje in huis. Het is geen uitzondering om tien tot vijftien jaar te doen met hetzelfde slaapkamerinterieur. Best saai eigenlijk. En niet nodig ook, want met relatief eenvoudige accessoires geef je jouw slaapkamer een frisse, nieuwe look. De nieuwste woontrends verwerk je makkelijk naar je slaapkamer met plaids, kussens en een nieuw dekbedovertrek.

Ben je fan van ‘urban jungle’? Dan kun je kiezen voor een donkergroen botanisch dekbedovertrek met daarop dessins van bloemen en planten. Nog mooier wordt het met bloemenkussens in dezelfde tinten. Ook de trend ‘geometrische vormen’ is makkelijk door te vertalen naar de slaapkamer. Dit doe je met een goed dekbedovertrek en bijpassende kussens. Wees niet bang om verschillende prints, kleuren en structuren met elkaar te combineren. Je zult zien dat de mogelijkheden oneindig zijn. Heb je trouwens al iets in ‘marsala’? De kleur van 2015!

Om je alvast een eindje op weg te helpen 10 slaapkamerstijlen om bij weg te dromen.

10x beddengoed

Bron: Pinterest.

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×