Goede nachtrust

Welverdiende nachtrust dankzij verduisteringsgordijnen. Op een winterse ochtend is er niets fijner dan de warme deken nog even over je heen trekken. Als de slaapkamer donker is, kun je in het weekend nog even genieten van je welverdiende rust. Met gordijnen van verduisterende stof zal je slapen als Doornroosje.

Een goede nachtrust is van belangrijk. We worden er gelukkiger, fitter en zelfs slimmer van. Natuurlijk heeft een bed veel invloed op de kwaliteit van de nachtrust. Maar vaak vergeten we het belang van verduisteringsgordijnen. Toegegeven; we kiezen onze gordijnen vaak vooral op basis van de look. De keuze voor een verduisterende gordijnstof is echter een stuk verstandiger. De kou tijdens de winteravonden buiten laten? Dat kan ook! Verduisterende gordijnen hebben namelijk een isolerende werking waardoor de warmte heerlijk in huis blijft hangen.

Verduisterende gordijnen zijn fijn, maar een duistere slaapkamer dat willen we meestal niet. Geen zorgen; je kunt de slaapkamer sfeervol maken door te kiezen voor lichte details in de gordijnen. Zo geeft een neutrale inrichting met pastelachtige kleuren en een wit motief in het gordijn, je slaapkamer een klassieke uitstraling. Effen gordijnen creëren meer rust. Je kunt verduisteringsgordijnen natuurlijk ook prachtig combineren met vitrage.

Veel mensen denken dat verduisterende gordijnen altijd zwart zijn. Dat is gelukkig niet zo. Verduisterende stoffen zijn namelijk in allerlei motieven en kleuren verkrijgbaar. Je kunt de kleuren helemaal zelf bepalen, zodat de gordijnen precies past bij je interieur. Ook kan je kiezen voor lange exemplaren, rolgordijnen of gordijnen die aan een roede bevestigd worden en deze op maat laten maken bij de stoffeeringsafdeling van Piet Klerkx Waalwijk en Amersfoort.

Slaap lekker!

 

 

 

 

 

 

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×