Groots in woonstoffering

Total 4 Living, de stofferingsafdeling van Piet Klerkx Waalwijk en Amersfoort. Wij hebben een mooie eigen ruimte in de winkels, waar we je kunnen adviseren over raambekleding, vloeren, gordijnen, behang en karpetten. 

Je krijgt bij ons deskundig interieuradvies. Voor elke ruimte, vloer en ieder raamtype bieden wij een passend product. Je kunt alle producten in onze winkel bekijken. Ons deskundig personeel staat voor je klaar en adviseert je zodat we jullie wensen kunnen vervullen. 

Total 4 Living bestaat sinds 2012 en we hebben inmiddels 2 winkels als shop in shop gevestigd in Piet Klerkx. Je kunt ons vinden bij Piet Klerkx Amersfoort en Waalwijk.

PASSEND ADVIES

Onze specialisten geven graag een passend advies, zodat je van je huis een droomhuis maakt. Indien je dat wenst, geven wij zelfs advies aan huis. De woonstoffering collectie van Piet Klerkx is een perfecte aanvulling op de meubelcollectie.

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×