Update nieuwe ingang

Entree Waalwijk Piet Klerkx, 25-11-16 15:30

Groots! Dat is het woord wat ik gebruik voor de nieuwe ingang van Piet Klerkx. Natuurlijk heb ik jullie al eerder verteld over de ingang maar hoe snel het zich ontwikkeld is niet meer bij te houden. De ingang is wel 13 meter hoog en 7 meter breed! Telkens weer wanneer ik de entree betreed verbaas ik mij en doet mijn nek pijn van het omhoog kijken! Dat de ingang groots is geworden is eigenlijk helemaal niet zo gek. Je vraagt je af waarom? Kijk eens goed naar de foto's, want het aantal vierkante meters woonbeleving achter de muren van Piet verdienen ook een groots entree.

Binnen bij Piet zitten ze trouwens ook niet stil er zijn al vele prachtige ruimtes gecreëerd. Maar daar aankomende week meer over.

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×