Heb jij de lightbox al in huis?

De lightbox. Je kent ze vast wel: de lichtbakken in Amerikaanse filmzalen waar ze films aankondigen door er lettertjes in te schuiven. Helemaal vintage en niet meer alleen voor in de bioscoop maar ook voor bij jou in huis.

Het mooie van een lightbox is dat het én praktisch is én het is een accessoire voor in huis. Je hebt namelijk iets moois om aan de muur te hangen zoals je dat met schilderijen en foto’s doet als decoratie. En je hebt natuurlijk het licht dat er vanaf komt, dat scheelt je weer een lamp. Heb je een lijfspreuk die je graag aan je interieur wil toevoegen? Denk dan zeker aan de lightbox.

De lightbox kan in elk hoekje terecht. Je kan de lightbox ophangen maar ook op de grond neerzetten.  Ook qua kamer is de lightbox veelzijdig. De badkamer, de woonkamer of slaapkamer: waar past de lightbox niet? Kijk eerst naar de tekst die je wil hebben, daaraan zie je snel genoeg in welke kamer jouw lightbox past.

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×