Het effect van gordijnen in je huis

Het effect van gordijnen in je huis, Waalwijk, 1-8-17 14:30

Gordijnen zijn sfeerbepalend voor je huis. Je hebt vele soorten gordijnen die allemaal hun eigen effect hebben op je interieur, zoals vouwgordijnen, inbetweens en verduisterende gordijnen. Ook kun je kiezen voor lichte of donkere gordijnen of gordijnen met een printje. Zo vind je altijd wel een gordijn geheel naar je eigen smaak. Maar wat is nou het effect van gordijnen in je huis?

1. Creëer sfeer

Met gordijnen kun je sfeer creëren in je huis. Zij complimenteren jouw interieur en maken je huis af. Ook door te spelen met verschillende lagen gordijnen, zorg je voor een speels en warm effect in je huis en creëer je diepte.

2. Isoleren

Gordijnen hebben een isolerende werking. In de zomer houden zij de warmte buiten en in de winter juist de kou. Maar ook voor geluid zijn gordijnen belangrijk. Zij zorgen dat je huis een stuk minder hol klinkt en dempen geluid.

3. Geven privacy

Even geen zin in nieuwsgierige voorbijgangers? Sluit dan je gordijnen. Zij geven jou de privacy die je nodig hebt.

4. Beschermen je meubelen

Als je meubelen elke dag in het zonlicht staan, dan zullen ze verkleuren. Dit is zonde van je meubelen. Bescherm ze hiervoor met gordijnen. Zo houd jij je nieuwe meubelen, langer mooi.

5. Zorgen voor een goede nachtrust

Kun jij niet goed slapen als er te veel daglicht binnenkomt? Met gevoerde gordijnen blijft je slaapkamer lekker donker. De gordijnen houden het licht buiten en zorgen dat jij een goede nachtrust hebt.

Ben jij op zoek naar nieuwe gordijnen? Kom dan naar Piet Klerkx Waalwijk of Amersfoort. Bij onze stoffering afdeling helpen wij je graag verder. Maak nu een afspraak met één van onze specialisten.

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×