Hoe maak je een moodboard?

Om mee te doen aan de super actie bij Piet Klerkx is het de bedoeling dat je aan de slag gaat met een moodboard. Want mocht jouw moodboard winnen… dan krijg jij de wooncheque van € 5000,- en win jij ook nog interieuradvies. Maar hoe ga je aan de slag met een moodboard?

Vorige week kon je lezen wat een moodboard nu eigenlijk precies is.

1)  Wat is jouw droominterieur? Wat wil je uitstralen? Bedenk dit eerst voor je zelf aan de slag gaat. Zo heb je een doel om naar te streven.

2)  Ga aan de slag met verzamelen! Knip of print alles uit wat past bij jouw droominterieur. Denk ook aan behang, stoffen, kleuren en details (bijvoorbeeld een vaas) die je kan gebruiken. Wees niet te kieskeurig want uiteindelijk hoef je niet alles te gebruiken wat je hebt verzameld. Neem de tijd om te verzamelen, hier mag je best een paar dagen over doen.

3)  Maak drie stapeltjes. 1 stapeltje vind je helemaal te gek en komt sowieso op jouw moodboard, 1 stapeltje zijn twijfelgevalletjes en 1 stapeltje wil je uiteindelijk toch niet gebruiken voor dit moodboard. Gooi dit stapeltje niet meteen weg want misschien kun je het nog weleens voor een ander moodboard gebruiken. TIP: houd bij het selecteren altijd de stijl in je hoofd die je wil uitstralen.

4)  Pak een groot wit vel papier en verspreid hierover alle afbeeldingen die je wil gebruiken. Ga lekker schuiven met de afbeeldingen en zorg voor veel variatie.

5)  Ben je helemaal tevreden over je resultaat? Plak de afbeeldingen dan op het papier en jouw moodboard is af!

Vergeet je moodboard niet te delen op Facebook of Instagram met de hashtag #PIETKLERKXWOONMAAND. Daarmee maak je automatisch kans op een Piet Klerkx wooncheque & interieuradvies ter waarde van maar liefst 5000,-.

Uit de top 10 van meest originele moodboards en moodboards met de meeste likes kiezen wij een winnaar.

Deze actie loopt tot en met 31 oktober 2015.

  •  
  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×