Iedereen doet mee aan de actie van Piet Klerkx!

Iedereen doet mee aan de actie bij Piet Klerkx, interieurbloggers gaan ook vol aan de slag met de moodboards. Blogger Sanne van Enstijl beschrijft haar stijl en waar zij haar inspiratie vandaan haalt. Heb je niet zoveel likes op je moodboard als Sanne? Wees niet getreurd: niet alleen de moodboards met de meeste likes maar ook de meest originele moodboards maken kans om te winnen!

Maak je vaker moodboards?
“Wat ik nu voor Piet Klerkx heb gedaan, doe ik niet vaak. Maar ik ben wel helemaal weg van Pinterest en eigenlijk is dat één groot moodboard.”

Wat doe je dan met Pinterest?
“Ik maak verschillende categorieën borden aan. Wit, natural, black & white: zo kan ik nog wel even doorgaan want ik heb echt heel veel verschillende borden. Ik ben visueel ingesteld en ik doe ontzettend veel inspiratie op door Pinterest, het brengt me altijd weer op nieuwe ideeën voor mijn interieur en mijn blog.”

Hoe zou je jouw stijl omschrijven?
“Dat is een lastige. Ik probeer mijn huis Scandinavisch in te richten: veel wit en basic. Daarnaast mix ik nieuwe spullen met vintage. Ik vind zoveel dingen leuk dat er al snel wat losse dingetjes in mijn interieur te vinden zijn waardoor het toch niet zo ‘clean’ is als ik eigenlijk wil. Heb ik weer teveel van die kleine pruldingen gekocht bij de kringloop.”

Je hebt een jong zoontje, houd je daar nog rekening mee tijdens het inrichten?
“Scherpe accessoires heb ik weggehaald, maar in een huis moet wel geleefd worden. De tafel mag vies worden en overdag ligt vaak de woonkamer vol met speelgoed. ’s Avonds kan ik het dan toch niet laten om alles op te ruimen. Maar soms moet je het een beetje loslaten, er moet ook geleefd worden.”

Waar haal je inspiratie vandaan?
“Naast Pinterest, veel woonbladen, de woonbeurs en instagram. De meeste inspirerende accounts vind ik @elveravanschaik en @frisze_blik.”

Het interieur van Sanne

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×