Inspiratie: blauw met wit interieur

Een blauw met wit interieur brengt het beste naar boven in elke ruimte. Of dit nou de woonkamer, keuken of slaapkamer is. Daarbij is deze combinatie klassiek en tijdloos. Het werd honderd jaar geleden ook al toegepast en zal over honderd jaar nog steeds mooi zijn.

Je hoeft niet gelijk al je meubelen eruit te gooien en te vervangen met blauw. Alleen blauwe accenten in huis werken ook heel goed. Denk aan een blauwe dekbedovertrek, blauw met witte kussentjes, vazen of schilderijen.

Een blauw met wit interieur heeft een mediterrane uitstraling. Het doet al gauw denken aan de mooie witte huizen van het Griekse eiland Santorini die afsteken tegen de felblauwe zee. Daarbij doen de kleuren denken aan de kledingstijl aan de Zuid-Franse kust.

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×