Interieurtrend: de kleur geel

Geel is misschien niet de eerste kleur die je zou kiezen om toe te voegen aan je interieur. Maar volgens trendwatcher Lidewij Edelkoort is deze kleur een perfectie investering als we het hebben over kleur!

Of je deze kleur nu wil toevoegen aan je slaap-, woon-, badkamer of keuken: het kan allemaal. Je zou het zelfs alleen kunnen gebruiken voor accessoires. Nu denk je vast: ‘Geel? In de winter?’. Je denkt namelijk al snel aan de zomer bij de kleur geel. Maar deze vrolijke kleur kan juist een goede toevoeging zijn tijdens deze donkere dagen.

Er zijn namelijk zoveel verschillende soorten geel dat je niet meteen voor knalgeel hoeft te gaan. Wacht dacht je van licht geel voor meer rust of een okergele muur? Je hebt ontzettend veel keus dus kijk vooral wat goed bij jou past als je deze kleur wil doorvoeren binnen je interieur. Geel is trouwens goed te combineren met zwart, taupe, wit en enkele bruin tinten.

Tip: Wil je de kleur geel aan je interieur toevoegen, zorg dan dat je het verder rustig houdt qua accessoires en eventuele andere kleuren. Anders kan het al snel schreeuwerig overkomen.

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×