8x creatief met slingers in huis

Terwijl ik deze post tik, ben ik jarig en omringd met slingers. Overal waar ik kijk, zijn de kleurrijke versieringen te zien. Uit Singapore nam ik zelfs nog een drakenslinger mee die tijdens het Chinees Nieuwjaar altijd wordt opgehangen. Vond ik wel zo toepasselijk voor mijn eigen ‘nieuw jaar’. En dat doet mij dan ook denken: waarom hangen we niet elke dag slingers op in huis?

Maak je eigen slinger
We kennen natuurlijk allemaal de bekende wordbanners, slingers mét woorden, die in menig woon- of kinderkamer voorbij komen. En wat zijn ze, naast de normale slingers voor in huis, leuk! Prachtig om de muur boven je bank (of bed) op te vrolijken, een saaie hal op te fleuren, voor op je werkplek voor extra inspiratie of om de babykamer ermee af te stylen (leuk voor boven het wiegje). Een van mijn bloggers maakte onlangs zelfs een DIY waar ze vertelt hoe je in enkele stappen je eigen slinger voor in huis maakt. Maar slingers kun je natuurlijk ook maken van houten kralen en een aantal inspirerende kaarten. Of maak er eentje met washi-tape (budgetproof!).

Tassel garland
Iets minder ‘slingerachtig’ maar net zo mooi zijn de tassel garlands: kleurrijke kwastenslingers (de naam is de letterlijke vertaling van ‘kwastenslinger’).  Niet alleen ideaal om je feestje extra sjeu te geven, maar ook voor elke dag in huis. Hang er bijvoorbeeld eentje aan het hoofdeinde van je bed. Of tijdens de zomer aan je balkon. Wil je een saai muurtje extra opfleuren, dan kun je er ook voor kiezen om meerdere tassel garlands of slingers onder elkaar op te hangen voor je eigen feestelijke kunstwerk. En zo wordt elke dag in huis een feestje.

Enjoy

Elisah Jacobs

Elisah Jacobs is freelance lifestyle journalist, fotograaf en eigenaar van de blog InteriorJunkie. Daarnaast geeft ze interieuradvies en doet ze regelmatig de styling van huizen. Voor Piet Klerkx houdt ze wekelijks een inspiratieblog bij. 

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×