8x de multifunctionele hutkoffer in huis

In mijn eigen zithoek pronkt al jarenlang een authentieke hutkoffer uit Indonesië. Deze hutkoffer maakt zich juist zo bijzonder doordat de grootouders van mijn vriend al hun hebben en houden meenamen in deze koffers van Java naar Nederland. De binnenkant is zelfs nog bekleed met oude kranten. Nog altijd is het een van de eyecatchers in mijn woonkamer.

Van nachtkastje tot aan salontafel
De hutkoffer is niet weg te denken in menig interieur. Het ding heeft zich de laatste jaren ook onmisbaar gemaakt. Naast het feit dat het ideaal is om spullen in op te bergen, blijkt het ook nog eens een mooi meubelstuk. Net zoals bij mij, wordt de hutkoffer vaak gebruikt in de zithoek als salontafel. Maar net zo leuk staat hij aan het einde van je bed (handig om ’s avonds plaids en kussens in op te bergen) of in de hal om schoenen in te stallen. Of wat dacht je van naast je bed als nachtkastje. Maar ook in de kinderkamer maakt een hutkoffer zich onmisbaar omdat je hier aan het einde van de dag alle speelgoed en andere troepjes in kunt opbergen.

Net zo mooi: gewone koffers
Nu ik het toch over hutkoffers heb, wat dacht je van gewone koffers in huis? Afhankelijk van de grootte kun je hier ook alle kanten mee op. Stapel ze op bijvoorbeeld in de hal of naast je bed (ook weer leuk als nachtkastje) of schroef ze aan de bovenkant aan de muur en doe de koffer open zodat je een klein kastje hebt (leuk). Nog zo’n tip voor zowel hutkoffers als gewone koffers: maak er wieltjes onder!

Deze week weer veel inspiratie voor (hut)koffers in huis en natuurlijk ook even een kiekje van mijn eigen. Enjoy. 

Beeld gevonden via:

1. Interior Junkie. 2. Domaine Home. 3. Homedit. 4. Urban Outfitters. 5. Loods 5. 6. Only Deco Love. 7. Bella Mumma. 8. VT Wonen

Elisah Jacobs

Elisah Jacobs is freelance lifestyle journalist, fotograaf en eigenaar van de blog InteriorJunkie. Daarnaast geeft ze interieuradvies en doet ze regelmatig de styling van huizen. Voor Piet Klerkx houdt ze wekelijks een inspiratieblog bij. 

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×