8x een vloerkleed in je buitenruimte

In de zomermaanden toeven we natuurlijk vaker buiten dan binnen. Als je geen buitenruimte hebt, dan ga je natuurlijk naar het strand, het bos of het park maar als je gezegend bent met een zonnige tuin, dakterras of balkon dan is het inrichten geblazen. Mijn ultieme topper van dit jaar is het buitenkleed. Juist, een vloerkleed voor buiten. Want waarom zou je ook niet?

Comfy & kleurrijk
De echte buitenkleden zijn natuurlijk weer- en zonbestendig, want je weet het maar nooit tijdens Nederlandse zomerdagen, een regen- en/of onweersbui ligt altijd op de loer. Op Bali spotte ik een aantal kleurrijke buitenkleden van bamboe waar mijn hart sneller van ging kloppen, hier in Nederland kun je natuurlijk ook kleden van plastic kopen. Ideaal om ook op een klein oppervlak (nog) meer warmte te creëren. En eerlijk is eerlijk, zo aan het einde van de dag, op een zwoele zomeravond, voelt zo’n kleed in je buitenruimte ook nog eens lekker aan je voeten.

Een budgettip is natuurlijk om je binnenkleed naar buiten te halen op zonnige dagen. Ook ideaal met een gezellig etentje in de tuin. Een kleed geeft direct meer warmte aankleding aan je ruimte, of dat nu binnen of buiten is. Ik ben ontzettend fan van een kleed buiten.

Outdoor loungen
Hoe te combineren? Ik zou zeggen: hoe meer, hoe beter. Koop kleinere kleedjes en maak er een mooi mozaïek van. Of kies juist voor een hele grote. Weet je zeker dat het niet gaat regenen, leg dan je binnenkleed eens buiten. Ook super voor zwoele avondjes in de tuin. Kies eens niet voor je tuintafel maar leg een tal van kussens op je kleed voor je eigen outdoor loungeplek inclusief poefjes met dienbladen die dienen als (eet)tafel. Een aantal windlichten erbij en klaar ben je. Leuk met een vriendengroep, romantisch met je lief of heerlijk speels voor kids in combinatie met een tipi voor kids.

Deze week daarom mijn favoriete inspiratiebeelden van kleden buiten. Enjoy

Elisah Jacobs

Elisah Jacobs is freelance lifestyle journalist, fotograaf en eigenaar van de blog InteriorJunkie. Daarnaast geeft ze interieuradvies en doet ze regelmatig de styling van huizen. Voor Piet Klerkx houdt ze wekelijks een inspiratieblog bij. 

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×