Creatief met vlinders in huis

Wat staan ze mooi in huis: vlinders! Van echte vlinders tot aan nepperds en van ingelijste vlinderprints tot aan vlinderbehang. Eén ding is zeker: vlinders in huis zijn alles behalve tuttig. Ook in een stoerder interieur komen ze goed van pas. In een stolp bijvoorbeeld.

Verandering en vreugde

Wist je dat vlinders meerdere symbolische betekenissen hebben? Zo staat de vlinder voor de kortstondigheid van het leven door de teerheid van het beestje en het feit dat vlinders niet zo lang leven. Maar het staat ook voor vreugde en vrolijkheid, omdat het net lijkt alsof een vliegende vlinder danst in de lucht. Reden genoeg om dit mooie beestje te introduceren in huis.

Ook bij mij hangt er iets meer dan een jaar een aantal mooi ingelijste vlinders aan de muur, waaronder een lijst met drie vlinders van groot naar klein met prachtige groene en gele kleuraccenten. In een andere lijst zit een felblauwe vlinder die de hele lijst vult. Deze twee exemplaren fleuren direct mijn saaie hal op en ook in jouw huis kunnen ze voor kleur zorgen.

Thuis zelf aan de slag

Vlinders kun je op vele manieren in huis toepassen. Ingelijst zoals bij mij het geval is of juist als print op behang. Kies voor geïllustreerde vlinders of ga juist in de weer met fotobehang voor échte vlinders aan de muur. Wie weet ben je wel in voor een enorme vlinder aan de muur? Maar in de stolp zijn ze nét zo mooi en kunnen de mannen het wellicht ook iets meer waarderen. Combineer opgezette vlinders in een stolp met andere snuisterijen waar ik in mijn vorige post over schreef. Je kunt natuurlijk ook zelf aan de slag gaan en je eigen vlinderkunstwerk maken met washi-tape - handig tape voor op de muur. Kies voor tape mét vlinderprint of maak met effen tape een grote vlinder op de muur. Ook leuk voor in de kinderkamer!

Een woongroet,

Elisah

  •  

Beeld gevonden via:

1. Karwei. 2. VT Wonen. 3. House and Leisure. 4. Scandinavian Deko. 5. Onszelf. 6. Est Magazine. 7. The Fox and Star

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×