Interior junkie in the city deel 1

Interior junkie in the city deel 1

Interior Junkie in the city

Ooit gaat het ervan komen. Wonen in New York. Gewoon voor een paar maanden. Mezelf laten opgaan in de stad, lekker anoniem zijn, maar vooral ook om inspiratie op te doen op interieurgebied. Want als er ergens een stad ter wereld zo inspirerend is op zoveel gebieden, dan is dat natuurlijk the city that never sleeps.

Laat deze droom voor nou nét werkelijkheid worden. Over een weekje pak ik mijn koffers en verlaat ik mijn o zo geliefde Amsterdam voor een twee maanden lang avontuur in The Big Apple.

Van mode naar wonen

Na jarenlang mezelf ondergedompeld te hebben in modeland, keerde ik twee jaar geleden het tij. Ik zegde mijn 'baan' als modeblogger op en zette in de zomer van 2012 mijn eigen blog Interior Junkie op. Na maandenlang zwoegen ging ik op 1 september 2012 stilletjes - en met knikkende knieën - live. Per januari 2013 ging mijn blog officieel de lucht in en zette ik mijn inmiddels razend populaire Facebook page (8900+ likes) op.

Rollercoaster

Wat erna gebeurde kan ik het beste omschrijven als een rollercoaster ritje: Interior Junkie groeide 'als een malle' (de teller staat nu op maandelijks 35.000 unieke bezoekers en 200.000 views) er stond ineens een filmploeg van de lokale zender voor mijn deur, een cool vrouwenblad vroeg of ik voor hun een eigen binnenkijkrubriek wilde opzetten en scoor ik nu de leukste interieurdesignklussen.

Bijzondere binnenkijkers

Met Interior Junkie wil ik de wereld veroveren, te beginnen met Nederland. Mijn blog is voor iedereen die een voorliefde heeft voor wonen in de breedste zin van het woord. Van coole binnenkijkers (wat is nou leuker dan bij mensen binnen spieken?) en budgetvondsten tot aan handige woontips, DIY, interviews en de leukste adressen wereldwijd.

Speciaal voor Piet Klerkx houd ik de komende maanden een woondagboek bij waarin ik je wekelijks meeneem op mijn New Yorkse avonturen. Voor nu ben ik me aan het bedenken hoe ik mijn studio in de Lower East Side een beetje Interior Junkie proef kan maken compleet met cactussen (mijn zwak!) en inspirerende prints aan de muur met washi-tape. In mijn volgende blog vertel ik je er alles over.. New York, here I come!

Een woongroet,

Elisah

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×