Interior junkie in the city deel 10

Interior junkie in the city deel 10

Interior Junkie in the city

Terug van mijn New Yorkse avontuur, maar nog steeds in de ontkenningsfase. Mentaal waan ik me namelijk nog gewoon in de Big Apple. Waarom zou ik ook niet? Deze week heb ik weer twee hele leuke to do's voor je tijdens een tripje naar New York: de Hell's Kitchen Flea Market en de Brooklyn Flea Market. Een walhalla voor liefhebbers van tweedehands moois.

Struinen op de Brooklyn Flea Market

Op Netflix ben ik verslaafd aan het programma 'Flea Market Flip' waar twee Amerikaanse teams voor een paar honderd dollar drie items moeten scoren op een rommelmarkt, deze nieuw leven inblazen en weer met winst moeten verkopen op de bekende vintagemarkten in de stad. De Brooklyn Flea Market kwam meerdere malen voorbij. Wat een fijne plek om te winkelen; je scoort er de mooiste spullen voor in huis. Als ik een permanent huis had in New York, dan wist ik het wel. Na een korte stop in de herfst wordt de Brooklyn Flea Market gewoon weer elke zaterdag en zondag gehouden in Brooklyn. Leuk feitje: deze markt bestaat pas sinds begin 2008.

Neuzen bij de Hell's Kitchen Flea Market

Vlakbij de Chelsea Flea Market waar ik onlangs over schreef, zit precies dezelfde variant maar dan in de wijk Hell's Kitchen wat tegenwoordig ook vaak Clinton of Midtown West wordt genoemd. Vroeger stond de buurt bekend om de Iers-Amerikaanse onderwereld en ook West Side Story speelde zich hier af. Tegenwoordig wonen hier juist veel acteurs omdat Broadway en een acteerschool vlakbij zitten. De buurt is dus flink opgeschoond en je vindt er gelukkig ook elk weekend een tweedehands markt. Scoor op de Hell's Kitchen Flea Market antiek, meubelstukken, woonaccessoires en andere snuisterijen uit elk tijdperk voor in huis. Maar ook tweedehands designerkleding speur je er tussen de rekken. De Hell's Kitchen Flea Market wordt elke zaterdag en zondag gehouden. Een aanrader als je er ooit in de buurt bent.

Een woongroet,

Elisah

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×