Interior junkie in the city deel 12

Interior junkie in the city deel 12

Interior junkie in the city

De woonwinkels in New York zijn niet aan te slepen. Tijdens mijn New Yorkse avontuur was ik meerdere malen te vinden in de altijd zo gezellige Elizabeth Street (je weet wel, waar ook Love Adorned zit). Deze week licht ik weer een zeer verleidelijke winkel uit: Holland & Sherry Bespoke, waar het opgezette paard in de etalage zeker niet te missen is.

Van mannenmode naar antiek

Holland & Sherry bestaat al een tijdje; het merk ontwerpt sinds 1836 wollen kleding voor mannen. In 1998 begon het merk pas met Holland & Sherry Interior waarvoor het bedrijf wol, kasjmier en linnen voor de interieurindustrie maakte. Een aantal jaar later, in 2011, kwamen daar ook accessoires bij. En die komen natuurlijk allemaal mooi tot hun recht in een eigen shop.

Prijskaartje

De Holland & Sherry Bespoke winkel in Elizabeth Street moet je dan ook zeker even langs als je een voorliefde hebt voor antiek en spullen met een verhaal. Vergaap je hier aan klassieke beelden, vazen, kasten, lantaarnpalen (!), leren 'knuffels', fonteinen en spiegels. Let wel: het prijskaartje is even schrikken. De stolp met opgezette zeepaardjes waar mijn mond van open bleef staan (hebben, hebben, hebben!) bleek een schamele 2540 dollar te kosten. Ik droom dus nog even verder... Maar als je dan toch een bezoek brengt aan de winkel, vergeet dan ook niet even rond te neuzen in de beeldentuin ernaast. Prachtig.

Binnenkijker

In de stijl van antiek shoppen in New York schoot ik in de buurt van Holland & Sherry ook een binnenkijker bij een Nederlands stel in New York waar menig kunstwerk, opgezet beest en prachtige kleurrijke kleden pronken. De volledige binnenkijker plus het bijbehorende interview vind je op mijn blog.

Een woongroet,

Elisah

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×