Interior junkie in the city deel 2

Interior junkie in the city deel 2

Interior Junkie in the city

Het avontuur is begonnen; op dit moment tik ik deze blog niet vier hoog met uitzicht op het regenachtige Amsterdam, maar vijf hoog midden in de wijk Lower East Side mét uitzicht op het Empire State Building. Het geroezemoes van mensen, de loeiende sirenes, zo kenmerkend aan The Big Apple en het geluid van de bouwwerkzaamheden naast mijn pand (laat hier nou nét gewerkt worden aan de bouw van het trendy Ace Hotel) geven me het gevoel alsof ik in een film zit.

Klein, maar fijn

Na een helse tocht omhoog met drie halfvolle koffers, kwam ik bezweet en al aan in mijn New York crib for eight weeks. Het appartement van amper 30m2 deed me direct denken aan mijn eerste huisje in Amsterdam: compact, maar knus. Maar als een echte Interior Junkie betaamt, moest ik mijn nieuwe stulpje natuurlijk wel even pimpen. Zo ging ik in de weer met spiegels om het pand iets ruimer te doen lijken (een must in kleine ruimtes), sloeg ik bij Whole Foods (geweldige biologische supermarkt waar alles natuurlijk veel te duur is) wat vetplantjes in, hing met kleurrijke washi-tape inspirerende kaarten boven mijn bureau, verschoof wat meubelstukken en woonaccessoires en had mijn huurder al een vrolijke Tibetaanse gebedsslinger opgehangen. Et voila: ik voel me al helemaal thuis.

De eerste binnenkijker in New York

De afgelopen twee dagen verkende ik vooral incognito de stad. Dat betekende even geen camera om mijn nek. Stel je voor dat men dacht dat ik een toerist was...! Nee, deze week ga ik even volop genieten van mijn eerste weekje in de Big Apple. Vanaf volgende week ga ik ongegeneerd alles vastleggen. Mijn mailbox stroomt al vol met coole openingen en events op designgebied, dus ik ga me zeker niet vervelen de komende tijd. Voor nu geef ik je graag een kijkje in mijn New Yorkse stulpje.

Kom binnen...

Een woongroet, Elisah

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×