Interior junkie in the city deel 3

Interior junkie in the city deel 3

Interior Junkie in the city

Na vooral incognito de stad te hebben verkend (lees: géén grote camera in mijn hand, ik wilde me even helemaal op laten gaan in de stad), kan ik zeggen dat ik me al een echte New Yorker voel. Met in de ene hand een enorme bak koffie (American size!) of een super healthy smoothie en - vooruit dan maar - een dikke, vette donut waar het glazuur je spontaan van de tanden springt, struin ik dagelijks the city af op zoek naar veel moois.

Boodschappen walhalla

Elke ochtend hier begin ik in mijn New Yorkse stulpje aan mijn vintage bureau met een grote bak biologische yoghurt van mijn nu al favoriete supermarkt; Whole Foods. Niet zomaar een supermarkt. Volgens een New Yorkse kennis is dit namelijk dé plek waar ze heen gaat als ze zich verdrietig voelt. Whole Foods vrolijkt je namelijk op, net als Tiffany's dat deed met Audrey Hepburn. De winkel is heerlijk Amerikaans: enorm qua aanbod (het duurde even voordat ik wist welke melk ik moest hebben, nog nooit heb ik zoveel soorten gezien) en grootte, met natuurlijk een koffiebar middenin de zaak zodat je al boodschappen doend van een bakkie troost kon genieten. Dan valt de gratis koffiemachine bij de Appie volledig in het niet. Na een stap in het boodschappenwalhalla, stuitte ik al direct op het schap met vetplantjes (woonlesje: vetplantjes zijn razend populair voor in huis, vooral als je ze mixt met cactussen). Die gingen mee om mijn New Yorkse stulpje (linkje naar vorige blog) mee te pimpen.

Inspiratie opsnuiven

Afgelopen week heb ik heel wat moois gespot. Van coole lifestylemerken op mode- en lifestylebeurs Capsule, zoals een leren mand voor je bloempot van het merk byAMT, kleurrijke kunst op straat, de mooiste koffietafelboeken die je voor een prikkie kan kopen van een straatverkoper, tot aan de prachtige woonwinkel van John Derian (daar later meer over), coole street art (zo spotte ik een dinosaurus in East Village), een romantische beeldentuin in Nolita en de wekelijkse Brooklyn flea market (ook daar later meer over).

Een woongroet,

Elisah

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×