Interior junkie in the city deel 5

Interior junkie in the city deel 5

Interior junkie in the city

Mijn derde weekend in New York bracht ik eens niet door in mijn o zo geliefde appartement in Manhattan, maar in The Hamptons. Dé plek waar New Yorkers heen gaan als ze de drukte van de stad ver achter zich willen laten. Op zoek naar het ideale zomerhuis stuitte ik op het prachtige stulpje van interieurdesigner Sean. Daar moest ik heen!

Weekendbreak

Voor even waande ik me een echte New Yorker door in het weekend af te reizen naar The Hamptons, de verzamelnaam voor verschillende badplaatsen in het topje van Long Island. Hier vluchten rijke New Yorkers naar hun jaloersmakende strandhuizen toe, maar ook als je niet beschikt over een dikke portemonnee is een trip naar het 'St. Tropez van New York' goed te doen; de trein is zeer betaalbaar en binnen 2 tot 4 uur ben je er. Je snapt dan ook wel dat ik direct mijn koffer pakte en een treinticket boekte.

Overnachten in Franse sferen

Wat een geluk; mijn reisgenoot en ik waren de enige gasten. Dat hield in dat ik het prachtige huis van Sean helemaal voor mezelf had. Dat was natuurlijk ook ideaal want zo kon ik in alle rust een mooie binnenkijker maken. Ondanks de meeste huizen in de buurt was dit huis niet typisch Amerikaans, maar oogde het juist Europees. Het geheel deed me sterk denken aan een Frans zomerhuisje volledig gemaakt van hout, compleet met klassieke meubelstukken, Franse kunst, brocante, barokprints, antieke spiegels en een zonnige serre op de beganegrond. En overal in huis spotte ik naast een oude, houten vloer, heel veel vintage koffers. Gewoon voor de sier. Buiten was het nét zo fijn met vele zonnige terrasjes om even helemaal tot rust te komen en natuurlijk een zwembad. Ik voelde me er al direct thuis. Als je onderstaande foto's bekijkt, dan snap je wel dat ik me hier vanaf het eerste moment thuis voelde. Nu jeuken mijn handen weer voor een volgend weekend. Maar stiekem vind ik het erg fijn dat ik weer terug ben in de drukte van the city...

Een woongroet,

Elisah

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×