Interior junkie in the city deel 8

Interior junkie in the city deel 8

Interior junkie in the city

Niet alleen heb ik een zwak voor theedoeken, maar ook voor ansichtkaarten - in allesoorten en maten - loop ik warm. Want 'leuk voor in de lijstje' of gewoon om te versturen naar een van je dierbaren. Laat ik nou in New York de ene na de andere geweldige kaart spotten. En verrek: er zijn hele winkels vol met kaarten en andere schrijfwaren. Ik deel deze pareltjes deze week graag met je.

De ultieme plek om een bijzonder, inspirerend, hilarisch, lief kaartje te scoren voor het thuisfront is zonder twijfel Paper Source. Deze fijne winkel vol met kaarten telt vier filialen in Manhattan en twee in Brooklyn. Je grijpt dus nooit mis. En fijn ook: ze zijn ook nog eens ingedeeld op speciale gelegenheden als o.a geboorte, trouwen, verjaardag en verloven. Naast ansichtkaarten kun je hier ook terecht voor prachtig inpakpapier (met donuts natuurlijk), kerstboomfiguurtjes, notitieboeken, handgemaakte stempels, eigenzinnige cadeaus en kalenders. Enig nadeel: de meeste kaarten kosten rond de 6 dollar. Dat is best een boel maar ik moet eerlijk bekennen dat ik de afgelopen zes weken een fortuin aan kaarten verzamelde. Zonde om te versturen eigenlijk daarom ben ik van plan om de mooiste exemplaren in te lijsten of - eenmaal weer thuis - met washi-tape aan de muur te hangen.

Red Pearl

Nog zo'n winkel waar ik de leukste kaarten ontdekte - maar natuurlijk ook veel meer moois voor in de huis - is Red Pearl, de shop die ik ontdekte tijdens een fietstour door Brooklyn. Dit boetiekje op Bedford Avenue in de hippe wijk Williamburg is mierzoet en bevat naast spullen voor in de kinderkamer ook kleurrijke kleden uit Bolivia, heerlijke geurkaarsen, (kinder)boeken, servies, kunstige theedoeken en krijtjes in de vorm van een skyline (!) om nog even in New Yorkse sferen te blijven. En hoppa, daar ging weer een kaart in mijn mandje..

Een woongroet,

Elisah

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×