Italiaans design van Enzo Luca

Enzo Luca is bij Piet Klerkx verkrijgbaar. Om dit Italiaans design op de juiste manier te vertalen naar de Nederlandse huiskamer, nam Piet Klerkx een creatief initiator in de arm: Dick Noltee.

Dick Noltee heeft zich een carrière lang beziggehouden met vormgeving in het algemeen en met meubelontwerp in het bijzonder. Zo vertegenwoordigde hij jarenlang de fameuze stichting Goed Wonen en initieerde hij designbeurzen waaraan alle grote internationale merken hebben meegewerkt. Ook bijzondere projecten zoals het Huis van de Toekomst kwamen met zijn medewerking tot stand.

Noltee: “Enzo Luca combineert tijdloze lijnen met bijzonder materiaalgebruik dat een sterke bijdrage levert aan een duurzame samenleving. Het label definieert tijdloos design als het gebruik van eerlijke materialen die door de juiste vormgeving puurheid uitstralen”. 

Oog voor detail
De collectie bestaat uit eetkamertafels en –stoelen, banken, fauteuils en wandkasten, die stuk voor stuk schitterende interieurobjecten vormen. “Enzo Luca weet op geraffineerde wijze om te gaan met materialen, vormen en kleuren”, zegt Dick Noltee.

“Dat levert regelmatig grote schoonheid op. Vanuit een grote kennis van de architectuur stralen Enzo Luca’s ontwerpen puurheid en karakter uit, met oog voor detail, materiaal en vorm. De studio is niet voor niets gevestigd in een loft, in een gebouw dat van origine uitsluitend gericht is op functie. Het oxiderende effect van de toegepaste materialen straalt dezelfde puurheid en hetzelfde karakter uit als zijn ontwerpen”.

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×