Wilberd van Doorn

Sinds anderhalf jaar is Wilberd van Doorn directeur van Piet Klerkx. Van Doorn woont met zijn vrouw en drie zoons aan de rand van de bossen op de Utrechtse heuvelrug. Zijn inrichting: design gecombineerd met natuurlijke materialen, de basis is strak met grote elementen, uiteraard met een persoonlijke touch, zodat het een echt thuis is voor het hele gezin. Van Doorn staat nog zelf elke zaterdag mee te helpen in één van de zes Piet Klerkx-winkels in Nederland.

“Voor het eerst sinds jaren werk ik niet meer in Amsterdam maar in Brabant. Dat is best fijn. Het is hier gemoedelijk. De mensen hebben meer aandacht en tijd voor elkaar. Dat ervaar ik elke dag als een warm bad”.

“Voordat ik bij Piet Klerkx begon, werkte ik bij Riviera Maison en was verantwoordelijk voor de internationale uitbouw van het merk. Ik reisde de wereld over. Van Kazachstan naar Seoul. Riviera Maison verkopen we overigens ook bij Piet Klerkx”.

“Ben Mandemakers, de eigenaar van Piet Klerkx, ontmoette ik op het vliegveld. We raakten met elkaar in gesprek over het vak. Op die manier ben ik uiteindelijk bij Piet Klerkx begonnen”.

“Ik woon zelf in Doorn, Utrecht, als ik mensen daar vraag naar Piet Klerkx kennen ze het niet goed genoeg of denken dat het niet voor hen bestemd is, maar meer voor een oudere doelgroep die op zoek is naar eikenhouten meubels. Als ze eenmaal bij een Piet Klerkx-winkel zijn binnengelopen, zijn ze compleet verrast. 80% van de mensen op het schoolplein van mijn kinderen had nooit verwacht zoveel aanbod te zien op het gebied van merken en design voor wonen, slapen, koken en baden. Ze vinden het bijzonder positief verrassend”. 

“In Nederland was Piet Klerkx in de jaren tachtig mateloos populair door de televisiereclame met ‘Pommetje Horlepiep'. Ken je die nog? Geweldig. De slogan was: ‘De keuze is Reuze bij Piet Klerkx.’ Het stond hier elke dag zwart van de mensen”. 

“Met Piet Klerkx zijn we er voor iedereen. We brengen grote designmerken zoals Moooi, Bert Plantagie, Leolux en Rolf Benz, maar ook onze eigen merken zoals Enzo Luca en Chateau d'Ax. In de zes winkels brengen we daarnaast het grootste assortiment op onder meer slaap- en kookgebied. Maar ook voor fantastische accessoires, vloerbedekking en badkamerproducten kun je bij ons terecht”.

“Waar Piet Klerkx voor staat? Een frisse huiselijke sfeer, waarin we de beste kwaliteit en service bieden met medewerkers die echt snappen waarover het gaat. De kennis van de specialisten bij Piet Klerkx is van een hoog niveau. Heel hoog niveau. Wij zijn er voor iedereen”.

“Neem onze interieuradvies-experts. Je levert de foto’s van je huis bij ze in en ze toveren het in een paar tellen om tot een prachtig 3D-interieurvoorstel”. 

“Maar wij hebben veel meer deskundigen. Denk aan de slaapexperts, die met een paar vragen oplossingen kunnen aandragen voor een heerlijke nachtrust. En ook onze bankspecialisten zijn zeer ter zake kundig. Met een paar gerichte vragen over je huiselijke situatie en je voorkeuren, komen ze met perfecte tips voor de ideale soort bank voor jouw woon- en leefstijl”. 

“Enzo Luca vind ik een prachtig merk dat Nederland de komende jaren gaat veroveren. Het heeft een heel eigen stijl, handschrift en beleving”. 

Van Doorns’ favorieten

Stijl: Strak. Modern. Italiaans design
Kleur: Camel & Cognac-bruin
Stof: Denim
Stoel: Classic Car Lounge Chair
Lamp: Pipistrello / Paper Chandelier van Moooi
Bank: Lugano van Enzo Luca
Designer: Piet Boon
Modemerk: Diesel
Draagt nu: Diesel Black Gold, Santoni-schoenen, slank gesneden wit katoenen maatoverhemd met initialen, donkerblauwe cashmere shawl en Omega Seamaster watch
Rijdt: Audi A5

  •  

Bestsellers bij Piet Klerkx

 

1. Bank: Hoekbank Argon 
2. Bank: Hoekbank Struktura
3. Stoel: Armstoel Cable van Enzo Luca
4. Kast: Tycho van Enzo Luca

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×