Kijkje achter de schermen

Samen met de jongens van Docwerk (videoproductiebedrijf) hebben we vorige week de verbouwing in Waalwijk gefilmd. Met bouwhelmen, schoenen met stalen neuzen en fluoriserende veiligheid hesjes mochten wij de bouwplaats op om al het harde werken vast te leggen. Het was even wennen voor de bouwvakkers om in de spotlights te staan, maar na een paar minuten fungeerde zij als ware 'acteurs'.

Er werd flink beton gestort om de fundering te leggen van de nieuwe gevels. Er zijn die dag 13 bakken gestort. Afwisselend van hele grote tot kleinere. In een grote bak kan bijna 12 kuub en in een kleine bak ongeveer 7,5 kuub. De betonwagens reden dan ook af en aan zodat er snel achter elkaar gestort kon worden.

  • Kijkje achter de schermen
  • Kijkje achter de schermen

Omdat de verbouwing in Waalwijk zo groot is, is er voor gekozen om alles vast te leggen. De bouwvakkers zullen ons te komende tijd dan ook vaker gaan zien op de bouwplaats. Op deze manier volgen we alles op de voet en kunnen we over een paar maanden terug kijken op een waanzinnige transformatie.

  • Kijkje achter de schermen
  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×