Knutselen met je vakantie souvenirs

Glazen potten
Bewaar je souvenirs in glazen potten. Kleine voorwerpen zijn hier geschikt voor: foto’s, visite kaartjes, schelpjes, stenen. Je kunt deze glazen potten overal neerzetten, van de salontafel tot in het toilet. 

Fotolijst
Een fotolijst! Niet voor foto’s maar juist voor de ‘vergeten’ souvenirs die je anders al snel zou weggooien. Kaartjes van bezienswaardigheden, muntstukken en metrokaartjes. Natuurlijk mag je er ook foto’s bijvoegen. 

Houten kistjes
Gebruik houten kistjes. Verf ze in verschillende kleuren en schrijf de stad of het land op waar je bent geweest. Hierin kun je al je souvenirs bewaren. Als je weer even terug wil naar je reis hoef je alleen maar de kist te openen om er weer te zijn. Een handige en makkelijke manier om je reis te herinneren.

Flessen met zand
Verzamel zand van de stranden waar je bent geweest. Doe het in een glazen fles of pot en maak een plekje vrij op je salontafel om deze flessen neer te zetten. Hoe meer verschillende landen, des te beter. Want de verschillende soorten zand staan ontzettend leuk als je de flessen bij elkaar zet. 

Onderzetters
Heb je veel foto’s, ansichtkaarten en brochures van je vakantie en ben je niet bang om creatief bezig te zijn? Tover ze om tot magneten voor op de koelkast of onderzetters voor glazen. Zo worden je souvenirs ook nog eens goed gebruikt!

Ringband
Houd alles bij elkaar door een ringband. Zo raak je niets kwijt, kost het weinig geld en is het makkelijk terug te kijken. Tip: Zo kun je ook een selectie van je leukste foto’s maken en die in een ringband doen. 

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×