Kom jij naar onze VIP-avond?

1 en 2 oktober staan de winkels van Piet Klerkx in het teken van de feestelijke en inspirerende VIP-avonden! Kom gezellig langs, we presenteren je alle nieuwe trends, geven je persoonlijk kleur- en interieuradvies en bovendien krijg je als VIP-gast 10% korting op álle meubelen en woonaccessoires*!

1 oktober: Waalwijk, Utrecht en Amsterdam
2 oktober: Amersfoort, Purmerend en Rotterdam

Als VIP-gast krijg je 10% korting op de gehele collectie*, onder het genot van een heerlijk hapje en drankje. Je bent welkom van 18.00 tot 22.00 uur in de onderstaande filialen:

*Deze korting geldt uitsluitend tijdens de VIP-avond en is niet geldig in combinatie met andere acties.

In Waalwijk en Amersfoort kun je ook deelnemen aan inspirerende workshops, moodboards maken en kookworkshops volgen. Onder de leiding van onze stylistes ontvang je tips en advies om jouw droominterieur samen te stellen op je eigen moodboard.

We starten om 19.30 uur en de workshop duurt ongeveer 2 uur. Je hoeft je alleen maar aan te melden, verder staan alle materialen voor je klaar. Deelname is gratis, maar het aantal workshop-plaatsen is beperkt.

DEEL JOUW MOODBOARD OP JE TIMELINE VAN FACEBOOK OF OP INSTAGRAM

Heb jij je droominterieur in je moodboard samen gesteld? Het enige wat je dan nog moet doen is de hashtag #PIETKLERKXWOONMAAND toevoegen. Daarmee maak je automatisch kans op een Piet Klerkx wooncheque & interieuradvies ter waarde van maar liefst 5000,-. Uit de top 10 met de meeste likes kiezen wij een winnaar.

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×