Nieuw: afdeling Henders & Hazel

Nieuw: afdeling Henders en Hazel, Waalwijk, 10-1-17 10:35

Stukje bij beetje wordt Piet ook binnen klaargemaakt voor de grote opening. In de tussentijd is de afdeling Henders en Hazel in zijn geheel af. Henders en Hazel laat zich door de wereld inspireren dit zie je terug in het kleurgebruik en materialen. Zelf omschrijven zij de kleuren die zij gebruiken als fleurige kleuren van Cuba, spiritualiteit van India en de gratie van het oude Rome.

Henders en Hazel is ingericht om haar karaktervolle, nieuwste en tijdloze collectie wonen aan jou te kunnen presenteren. Wanneer je door de afdeling loopt krijg je inderdaad een fleurige indruk. De kleurrijke afdeling is een mooie aanvulling aan het Piet Klerkx aanbod.

Vang een glimp op van de Henders en Hazel afdeling door middel van de onderstaande foto's of ik zou zeggen kom gewoon eens langs want ook tijdens de verbouwing is Piet Klerkx Waalwijk gewoon open! 

  • Henders & Hazel
  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×