Nieuw: Afdeling Montèl!

Afdeling Montèl Waalwijk Piet Klerkx, 01-12-16 10:30


De 20.000 vierkante meters van Piet Klerkx worden steeds meer gevuld met ruimtes voor de verschillende stijlen en merken die Piet aanbiedt. Zo is nu de afdeling Montèl helemaal af. Montèl is de bankenspecialist van Nederland en heeft dus binnen Piet een hele eigen omgeving gekregen. 

Montèl is totaal ingericht om haar mooiste, nieuwste en meest voordelige collectie banken aan jou te kunnen presenteren. De tekst die je bij Montèl dan ook vaak zult lezen is 'De bank is mooi maar de prijs nog veel mooier'.  Ik kan wel zeggen dat Montèl een collectie met een moderne en jonge uitstraling heeft. Hierdoor is alles volgens de laatste trend aangekleed. Zoals je kunt zien heb ik ook heerlijk gezeten in een van de opvallende stoelen die op de afdeling te bewonderen zijn. Oftewel voor een comfortabele fauteuil of leuke eettafel kun je ook in dit gedeelte van Piet terecht.

Vang een glimp op van de Montèl afdeling door middel van de onderstaande foto's of ik zou zeggen kom gewoon eens langs want ook tijdens de verbouwing is Piet Klerkx Waalwijk gewoon open! 

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×