Stel het zelf samen

Concept zelf samenstellen Waalwijk Piet Klerkx, 07-12-16 9:30


Ik liep weer eens door alle verschillende, al bijna geheel ingerichte, afdelingen van Piet Klerkx en het blijft me verbazen wat een keuze je hebt! Gelukkig geven de adviseurs graag gericht advies waardoor je geen keuze stress hoeft te krijgen. Maar er is óók nog het 'zelf samenstel' programma van Piet.

Nu is het zo dat ik toevallig niet de gemakkelijkste ben in het kiezen van mijn interieur en volgens mij ben ik daar niet de enige in. Wanneer ik iets in mijn hoofd heb, bijvoorbeeld een mooie bank, dan moet en zal ik ook die specifieke bank die ik in gedachten heb vinden. Ook al is het frappant wanneer je iets niet kunt vinden uit de 40 verschillende merken die Piet vertegenwoordigt, dan kun je dus altijd nog voor de Piet Klerkx oplossing kiezen met het zelf samenstellen concept. 

Heerlijk! Met dit concept kan ik mijn bank, fauteuil en stoelen zelf samenstellen, mijn eigen kleur, houten of metalen pootjes, hoge of lage armleuning etc. exact naar mijn eigen smaak. Ja dit nieuwe concept staat mij wel aan.

Kortom Piet Klerkx is er echt voor iedereen!


  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×