Nieuwe ingang

De verbouwing gaat hard. Achter de schermen gebeurd er ontzettend veel. Aan de binnenkant zie je de winkel iedere week veranderen. Maar ook aan de buitenkant van de winkel worden grote stappen gezet.

Om de woonbeleving nog aantrekkelijker te maken is er ook gedacht aan het gemak van de klant. Comfort staat voorop en dat begint al bij aankomst. Om daar voor te zorgen wordt er gewerkt aan een grote nieuwe parkeerplaats voor de ingang. De nieuwe ingang wordt verplaatst naar de achterzijde van de winkel. Dat is een grote klus, maar de nieuwe ingang is al zichtbaar. In grote lijnen is te zien waar we over een aantal maanden de vernieuwde Piet Klerkx binnen wandelen. Ook worden er mega constructies geplaatst als basis voor de nieuwe buiten wanden. Het ziet er indrukwekkend uit en dat is het ook. De winkel krijgt steeds meer vorm!

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×