Ode aan de cactus

Planten in leven houden is een prestatie op zich. Je moet ervan houden, maar je moet er ook tijd voor hebben. En vaak genoeg heb je je handen al vol aan een fulltime baan of rondrennende kids. In dat geval is er één soort plant die je op handen mag dragen. Een plant die toch zorgt voor wat groen in huis. En die best een maand - of twee – zonder water kan. Reden genoeg voor een ode aan: de cactus. 

De cactus. Een ware kunstenaar in het overleven. De ideale vriend in huis. Heeft niet veel aandacht nodig. Water evenmin. Het is een plant van tegenstrijdigheden. Eén die juist bloeit uit armoede - als je ‘m even niet ziet staan. Dan gooit hij zijn charme in de strijd, en verrast hij je zo nu en dan. Met een uitschieter hier en daar, een kleurrijke bloem, of een aaibaarheidsgehalte van een kuiken. Een meester in vermomming – ook dat is een gave. Soms iets weg van een palm. Soms een rood dakje met witte stippen. Maar laat je niet voor de gek houden. Want hoe donzig zijn uitstulpingen soms lijken, zo venijnig en scherp kunnen ze soms zijn. Aan den lijve ondervonden? Laten we dat dan beschouwen als een schreeuw om aandacht. Geef ‘m een vochtig badje. En laat ‘m weer een tijdje met rust. Stil in z’n hoekje, maar luid in zijn vermogen om te overleven. Oh cactus, de ideale vriend in huis.

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×