Ode aan de koperen lamp

Sommige woonaccessoires staan op zichzelf. Met dit soort elementen in huis heb je aan één stuk al genoeg om je interieur een boost te geven. De koperen lamp is er zo één. Tijd voor een ode aan: De koperen lamp.

Hij die gloeit in al zijn warmte. Niet de harde glinstering van zilver of de rijke dichtheid van goud. Maar een mooie combinatie van beiden. Genoeg om warmte te brengen in een huis door er alleen maar te zijn en af en toe te schijnen. Zo'n voorwerp dat een ruimte doordrenkt in licht en stijl, zonder dat je echt je vinger erop kunt leggen hoe hij dat doet. En wat misschien nog wel het mooiste is van alles - dat hoeft ook niet. Zet de koperen lamp willekeurig ergens neer - of hang 'm op voor mijn part - en het is goed. Zo goed dat iedereen er één wil hebben. En als de koperen lamp niet toereikend is voor de portemonnee, dan neemt men genoegen met een decoratief espressokopje van hetzelfde materiaal. Want zelfs dat -dat kleine minuscule koperen object - doet iéts goed voor je huis. En dat is al meer dan genoeg.

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×