Ode aan Scandinavisch design

De laatste jaren zien we de liefde voor minimalistische, functionele woonaccessoires groeien. En als we dat aan iemand mogen overlaten, dan zijn dat wel onze Noorderburen. Tijd voor een ode aan: Scandinavisch design.

Scandinavisch design is een lust voor het oog. Daar waar de balans rust op kwaliteit en functionaliteit straalt het in al haar eenvoud. Speelse elementen voeren de boventoon. Soms in het gebruik van huisjes, geometrische vormen en dieren. Soms in een vrolijk spel van primaire kleuren. En soms in zacht en liefelijk pastel. Maar ook de simpele combinatie van wit en hout is de Scandinavische designer niet schuw. Het is het gebruik van pure, natuurlijke materialen dat deze stijl zo typeert - intelligent vormgegeven voor gebruikersgemak met een hoge esthetische waarde. En misschien nog wel het mooiste van alles: deze stijl is ervoor gemaakt om aan iedereen het gevoel van design mee te geven. Ook voor degene die wat minder rijkelijk zijn toebedeeld. En dat is ook best fijn.

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×