Oude kranten maken je interieur

Hoe blijf jij op de hoogte van wat er om je heen gebeurt? Via internet of toch via de ‘ouderwetse’ krant. Als je dagelijks de krant ontvangt dan heb je aan het einde van de maand een hele stapel. De meeste mensen brengen dit weg: opgeruimd staat netjes. Maar je kan nog veel meer doen met oude kranten…

Wat kun je eigenlijk niet doen met een oude krant? Je kan er veel spullen een nieuwe look door geven, wat dacht je van een lamp, een kaars of zelfs een kast. Maar van het papier zelf kun je ook dingen maken bijvoorbeeld een mand, of je kan het gebruiken als placemat voor onder je bord. Kijk wat er bij je interieur past en voeg hier en daar een stukje krant toe. 

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×