Piet Klerkx 2017

Piet Klerkx 2017 Waalwijk, 2-1-17 15:35

Ten eerste wens ik iedereen een gelukkig nieuwjaar en natuurlijk ook namens Piet Klerkx! Wat gaan we met Piet een mooi jaar tegemoet. Een nieuw jaar met een nieuwe winkel.

Wat nog meer nieuw is is het led scherm van Piet Klerkx. Wanneer je langs Piet Klerkx Waalwijk hebt gereden heb je het led scherm waarschijnlijk allang gezien. Op het led scherm wordt je op de hoogte gehouden van alle gebeurtenissen binnen Piet. En wat zet Piet het weer groots neer, de bewegende beelden komen je tegemoet! Heb je de beelden al in het donker gezien? Ook dan is het scherm niet te missen. Hieronder een foto van afstand.

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×