Piet's advies - Landelijk

Beste Piet,

Samen met mijn vriend woon in een vrij klein huis in het centrum van Amsterdam. Ik hou mij graag bezig met de inrichting van mijn huis en koop daarvoor ook vaak nieuwe spullen. Vooral accessoires zoals vaasjes, fotolijsten en kaarsen vind ik leuk om te kopen. Ik loop nu tegen het probleem aan dat mijn huis snel vol raakt waardoor het er ongeorganiseerd en zelfs een beetje rommelig uitziet. Dit is helemaal niet mijn bedoeling, ik wil juist een strak interieur. Hoe kan ik mijn huis minder rommelig laten ogen zonder mijn hobby op te geven?

Groet,

Sanne uit Amsterdam

 

Beste Sanne,

Een interieur gaat er inderdaad snel rommelig uitzien met veel verschillende accessoires. Om dit te voorkomen kun je ten eerste kiezen voor meubelen in neutrale kleuren. Dit geeft al een hoop rust naast alle accessoires. Ten tweede heb je waarschijnlijk op elk tafeltje en kastje een andere accessoire staan. Je creëert rust door juist maar één tafeltje of kastje in te richten met verschillende soorten vaasjes. Op een andere plek in de kamer kun je een hoekje maken met kaarsen en weer op een andere plek een hoekje met fotolijstjes. Op deze manier ziet het er niet rommelig uit maar kun je wel veel accessoires kwijt. Als je echt te veel accessoires hebt kun je ervoor kiezen om bij elke nieuwe aankoop een oud item weg te geven, te verkopen of op te bergen.

Succes met je inrichting!

Groet,

Piet

Piets accessoires

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×