Piet's bedgeheimen - Zuurstof

Wist je dat… met hoofdpijn wakker worden het gevolg kan zijn van te weinig zuurstof in de slaapkamer?

Het is misschien even wennen, vooral tijdens de wintermaanden. Maar een continue stroom van frisse lucht in je slaapkamer doet wonderen voor je nachtrust. Tijdens het slapen adem je namelijk zuurstof in en koolstofdioxide (CO2) uit. Als er te weinig verse zuurstof in de slaapkamer binnenkomt “stapelt” de koolstofdioxide zich op en dat kan benauwdheid veroorzaken. Hierdoor kun je moe en met hoofdpijn wakker worden. Daarom is het verstandig om te zorgen voor een goede ventilatie in de slaapkamer.

TIP
- zet het raam in je slaapkamer op een kiertje
- laat de deur van je slaapkamer open tijdens het slapen
- zet de verwarming uit

Moe wakker worden in de ochtend kan ook het gevolg zijn van een slecht of verouderd matras. Benieuwd of dit het geval is? Laat je vrijblijvend adviseren door een van de slaapexperts in de Piet Klerkx filialen in Nederland.

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×