Piet's Secret Sale

Psssst... het was vorige week donderdag en vrijdag feest bij Piet Klerkx. We wilde iets speciaals doen voor onze vaste klanten en daarom organiseerden wij de Secret Sale!Twéé avonden met niet alleen kortingen, maar ook allerlei leuke activiteiten, kookdemo's en kreeg iedere gast een goedgevulde goodiebag cadeau.

In onze winkels waren verschillende leuke workshops. Zo kon je onder begeleiding van een van onze interieurstylisten zelf aan de slag met het maken van een moodboard. Ook werden interessante lezingen gegeven over 'Kleur en Stijl in je interieur'. Tijdens de workshops 'Haal de zomer in huis' werden er gave tassen gepimpt en kon je zelf een windlicht maken.

De Secret Sale is geslaagd! Met creatieve workshops, hapjes, drankjes, kleur- en interieuradvies maar vooral door heel veel gezelligheid!

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×