Plaidjes voor op de bank

Yes! Het is weer tijd voor plaidjes op de bank. Niets is heerlijker dan op een druilerige avond of middag lekker op de bank te zitten met een plaidje over je heen om je warm te houden. Ongeacht hoe jouw interieur eruit ziet, een plaid kan op elke bank!

Een plaid kan van verschillende materialen gemaakt zijn, denk aan acryl, polyester of wol. Het materiaal van een plaid kan best belangrijk zijn. Een wollen kleed voelt bijvoorbeeld heel zacht aan maar kan wat pluizen. Terwijl andere materialen juist weer wat zwaarder zijn, waaronder je misschien minder lekker ligt.

Zorg ervoor dat je plaid groot genoeg is zodat je jezelf er als het ware in kan oprollen! Vouw je plaid desnoods even uit voordat je het koopt. Daarnaast kan je ervoor kiezen om een plaid in dezelfde kleur als je interieur te kopen maar het kan juist heel mooi zijn om een afwijkende kleur te kiezen (zie foto’s hieronder. 

Bronnen gevonden via:

1. Regardsetmaisons 2. Regardsetmaisons 3. Elle 4. Homeyohmy

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×