Slapen in pastel-grijs

Ze zijn al jaren een trend: pasteltinten. Poederige pastels blijven ook deze zomer ons interieur opvrolijken. Combineer het nu ook in je slaapkamer voor de perfecte look die aansluit bij de rest van het interieur!

Pastel

Pastel geeft een zachte en romantische uitstraling aan je slaapkamer. Pastel zie je niet alleen in het voorjaar, maar kun je het hele jaar goed combineren. Wil je liever een frisse uitstraling in huis? Combineer pasteltinten dan met grijs.

  • Slapen in pastel-grijs
  • Slapen in pastel-grijs

Grijs

Grijs is officieel geen kleur, maar wordt wel als kleur gezien. Het is een fantastische basiskleur voor je slaapkamer. Grijs combineert namelijk goed met allerlei andere kleuren en past bij alle woonstijlen. Verassend: het is een warme en stijlvolle kleur. Doordat grijs zo'n fijne basis is, creëert deze kleur ook rust in je slaapkamer.

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×