Slimme verlichting

De gloeilamp verdwijnt, maar wat krijgen we er eigenlijk voor terug? Volgens Renée de Bruin, woordvoerder Philips Lighting, is dat de Hue. "Maar dan hebben we het gelijk wel over een 'connected' led-lamp".

De Bruin: "Hue heeft de looks van een traditionele gloeilamp. Het mooie is dat je 'm kunt bedienen via een slimme app die je op je smartphone of tablet installeert. Met deze app kun je de verlichting instellen op al je wensen".

Wat zijn de mogelijkheden?
"Hij heeft 16 miljoen verschillende kleurschakelingen en dan zijn er nog de intensiteit en helderheid. De stemmingmaker verandert in een handomdraai van romantisch sfeerlicht in wake-up light. Je kunt hem instellen zodat hij vanzelf van kleur verandert als het gaat regenen, geleidelijk aangaat als de zon ondergaat of gaat knipperen als je favoriete sportclub een doelpunt maakt. Uiteraard ook te gebruiken als leeslamp, feestverlichting en met behulp van een van de vele bijpassende apps kun je hem ook inzetten voor lichttherapie."

Wat heb je ervoor nodig?"
Een tablet of smartphone met wifi. Je regelt de verlichting waar en wanneer je maar wilt. En hij is bijvoorbeeld ook perfect in te stellen voor de vakantieperiode".

Klik hier voor verlichting van Piet Klerkx. 

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×