Stappenlijst bij verhuizen: alles uitpakken

Verhuizen is een hele klus waar ontzettend veel bij komt kijken. Houd vooral het hoofd koel en raak niet in de stress, uiteindelijk komt alles goed. Om je een handje te helpen, hebben wij deze week tips voor na de verhuizing.

Vorige week kon je op Piet Klerkx lezen hoe je de verhuisdag het beste kan plannen.

- Zorg dat je alles hebt geverfd en dat de plinten zijn gelegd. Zodat je meteen de kamers kan meubileren.
- Zie je toch dat er nog iets geverfd moet worden, doe dit dan meteen. Als je denkt: “ Dit komt later wel” en je zet al de spullen op zijn plek, dan komt er uiteindelijk niets meer van omdat het nu allemaal keurig op zijn plek staat.
- Als het goed is heb je een paar tassen ingepakt waarin je spullen hebt gedaan die je iedere dag gebruikt. Pak die meteen dezelfde dag uit en leg deze spullen op de juiste plek neer.
- Monteer de lampen en hang de gordijnen op. Begin daarna met de meubels op de juiste plek te zetten
- Heb je de essentiële dingen uitgepakt? Ga dan kamer voor kamer te werk anders raak je het overzicht kwijt.
- Als laatste tip: neem vooral de tijd. Je kan er beter iets langer over doen en alles helemaal naar je zin indelen dan dat je later nog een keer de boel moet herindelen.

Bronnen van beelden

Little Eyecatchers 

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×