Stappenlijst bij verhuizen: de verhuizing

Verhuizen is een hele klus waar ontzettend veel bij komt kijken. Houd vooral het hoofd koel en raak niet in de stress, uiteindelijk komt alles goed. Om je een handje te helpen, hebben wij deze week tips voor tijdens de verhuizing.

Vorige week kon je op Piet Klerkx lezen hoe je je het beste kan voorbereiden op een verhuizing.

Check-check
Check een dag van tevoren alles: Heb je de sleutels, hoe laat ga je weg, hoe laat is iedereen bij jou. Natuurlijk kan er altijd iets fout gaan tijdens de verhuizing maar voorbereiding is het halve werk. Zorg dat je de avond van tevoren een tasje maakt waarin je de allerbelangrijkste spullen in doet.

Informeer de hulptroepen
In het vorige artikel gaven we de tip om alvast een plattegrond te maken waarin je je meubels een plekje geeft. Geef iedereen die meehelpt zo’n plattegrond mee zodat zij kunnen zien waar alles neergezet moet worden. 

  • Verhuizen begint met Piet Klerkx

Lunch
Maak of regel een lekkere lunch voor de harde werkers, dat hebben ze dubbel en dwars verdiend.  

Stiften
Geef op de verhuisdozen aan waar iets heen moet en wat erin zit. Niet alleen makkelijk voor jezelf tijdens het uitpakken maar ook handig voor je vrienden die meehelpen. Zo hoeven ze niet elke keer aan je te vragen waar een verhuisdoos heen moet. Je kan op elke doos een post-it plakken maar je hebt dan kans dat ze niet goed blijven plakken door al het heen en weer gesjouw en geschuif. Beter is om een dikke, zwarte viltstift te gebruiken hiervoor. 

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×