Start verbouwing Woonwarenhuis

Start verbouwing Woonwarenhuis, Waalwijk, 15-2-17 10:10

Bij Piet Klerkx Waalwijk zijn wij begonnen met de bouw van het nieuwe Woonwarenhuis. Tot op heden kon je onze accessoires en verlichting vinden op een groot plein, meteen bij binnenkomst. Aangezien de gehele winkel is omgegooid, hebben we ook gekeken naar de best mogelijke presentatie van onder andere de accessoires. Wij vinden het belangrijk dat je in één oogopslag kunt zien wat voor mooie collecties we allemaal hebben. En daarom is er gekozen voor een compleet Woonwarenhuis van zo’n 1.400 m2.

In het Woonwarenhuis kun je straks accessoires, verlichting, karpetten, spiegels en klokken vinden. Alles zal ingedeeld worden op stijl. Denk dan bijvoorbeeld aan modern, landelijk en scandinavisch. Er zullen een paar merken gaan verdwijnen. Maar niet getreurd, want populaire merken zoals Riviera Maison, PTMD en Serax blijven. Ook gaan we de collectie uitbreiden met een paar nieuwe topmerken. Welke dit zijn? Dat houden we nog even geheim. Er moet natuurlijk wel iets een verrassing blijven.

Wij kunnen niet wachten tot het Woonwarenhuis klaar is!

Wil je nu alvast accessoires shoppen tegen een leuke prijs? Kom dan langs bij Piet Klerkx in Waalwijk. Vanwege de nieuwe collectionering zijn namelijk bijna alle accessoires afgeprijsd. Tot snel!

  • Verbouwing Woonwarenhuis
  • Verbouwing Woonwarenhuis
  • Verbouwing Woonwarenhuis
  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×