Tijd voor een mooie, fijne en goede bank?

Tijd voor een mooie, fijne en nieuwe bank?, Waalwijk, 21-4-17 15:00

Het is weer lente en niets is dan zo fijn om je woonkamer weer een nieuwe, frisse look en feel te geven, bijvoorbeeld met een nieuwe bank! Met de grootste banken collectie van Nederland biedt Piet Klerkx voldoende keuze mogelijkheden. 

Waar let je op bij de aankoop van een nieuwe bank?

1. Afmetingen. Uit hoeveel personen bestaat je huishouden? Wat zijn de afmetingen van je woonkamer? Twee belangrijke punten om het formaat van je nieuwe bank op af te stemmen.

2. Zitcomfort. Wil je goede, stevige kussens om je lichaam te ondersteunen of zak je graag lekker weg terwijl je een dutje doet op de bank? Keuze genoeg! 

3. Stofkeuze. Voor iedere smaak en mate waarin je een bank gebruikt, zijn er tal van stoffen waaruit je kunt kiezen. Tip van de expert: we kunnen je bank ook beschermen met PROTEXX*. 

4. Extra opties. Om het zitten op je bank extra comfortabel te maken, hebben we diverse banken waarbij verschillende elementen elektrisch te verstellen zijn. Iets voor jou? 

* Protexx is een vlekwerend middel waarmee je je bank kunt behandelen. Kies je bij aanschaf van je nieuwe bank voor Protexx, dan heeft u recht op 7 jaar durende (vlekken)service. 

Maak nú een afspraak met één van onze specialisten en vind samen jouw perfecte bank!

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×