TREND - MODERN NOMAD

TREND - Circus in je interieur

Een woontrend voor mensen die hun interieur serieus nemen maar daarin niet bang zijn om ruimte over te laten voor een flinke dosis kleur en speelse elementen. Dit is een moderne trend die misschien niet voor iedereen is weggelegd. Maar degene die eraan geproefd heeft wil nooit meer anders. Het zijn met name de verrassende vormen, grafische patronen en het vrolijke kleurenpallet dat deze trend zo typeert. Ideaal om mee uit te pakken maar net zo goed een uitstekende trend om subtiel te verwerken in je interieur. Schenk aandacht aan details en meng kleur en speelse attributen in een strakke styling. In deze trend wordt fanatiek gemixt. Denk aan gekleurd metaal met kunststof of glas met walnoothout. Haal de magie van het circus in huis.

Kleuren
Zalm, rood en lila gaan goed samen en combineer je met vergrijsde pasteltinten zoals mint en babyblauw en zwart en wit. Ook neon werkt goed in deze woonstijl.

Dessins
In het dessin zien we veel driehoek- en ruitdessins en cirkels en strepen terug. Deze vormen in combinatie met zoete kleuren zorgen voor een strakke en stoere combinatie zonder dat het truttig wordt.

Materialen
Materialen in het designinterieur worden gemixt. Stevige stoffen met sprankelende dessins zorgen voor de finishing touch.

Meubelen
Meubelen zijn van Scandinavische invloed. Functioneel maar simpel van vorm. Denk aan slanke fragiele kasten of kleine tafeltjes in verschillende materialen en ronde vormen.

Musthaves
Objecten met speelse, humoristische elementen. Denk aan een kattenkrabpaal in de vorm van een hond, draadwerk manden, keramieken ananassen of beeldjes in de vorm van een schedel.

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×